Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

LinkkejäPrinttipaidat netistä
Kun kaipaat todella hienolla kuvalla varustettua T-paitaa tai hupparia niin kannattaa suunnata osoitteeseen www.t-baari.fi/fi. Valikoimassa on paljon erilaisia The Mountain tuotteita, joiden tyylikkäät taiteilijoiden suunnittelemat kuvat ovat todella hienoja paidan koristeita. Jos tykkäät vaikka hevospaidoista niin vilkaise www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/733798 ja jos taas tykkäät villimmistä eläimistä niin siili T-paita löytyy www.t-baari.fi/fi/tuote/12136330.

Ekologiset lastenvaatteet
Lastenvaatteiden verkkokauppa www.lilynoa.fi/ myy ekologisia lastenvaatteita edullisesti. Monet tuotteista on tehty luomupuuvillasta. Valikoimaa löytyy 0-10 -vuotiaille lapsille. Ulkovaatteita on tarjolla, kuten vaikka Softshell haalari www.lilynoa.fi/product/14/mimi-softshell-jumpsuit-noirblanc ja muita tarvikkeita myös kuten kuolalappu www.lilynoa.fi/product/13/mimi-bib-animal. Nykyään hyvin moni kiinnittöää paljon huomiota siihen, millä tavalla vaatteet on tuotettu. Varsinkin lastenvaatteiden kohdalla ollaan hyvin tarkkoja. Luomupuuvilla on suosittu materiaali moniin vaatteisiin niin lapsille kuin aikuisillekin. Toki on paljon myös niitä, jotka eivät näihin asioihin ole paneutuneet, vaan heille riittää että vaatteet ovat mukavat päällä ja hyvännäköiset.

 
Mikä on tämän hetken miesten muoti
Sitä tarkastellaan tässä kirjoituksessa ja samalla pohditaan eroja eri alueiden välillä. Hyvin erilaista on muoti eri puolilla maata, samoin on eroja ihmisten käyttäytymisessä ja kulkemisessa.
 
Lapsen kanssa kaupassa
Jokaisen vanhemman toive, kunpa se juniori joskus käyttäytyisi kaupassa kuten aikuiset. Ei olisi koko ajan mankumassa jotain uutta tavaraa ja karkkia. Osaisi pitää näppinsä erossa tavaroista ja muutenkin volyymi pysyisi siellä asteikon alapäässä.