Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

Linkkejä

Ilmalämpöpumput
Ilmalämpöpumppu huolto on toimenpide, mikä jokaisen pumpun omistajan pitäisi tehdä säännöllisin väliajoin. Sisäyksikköön kertynyt pöly heikentää reilusti pumpun lämmitystehoa ja pitemmän päälle voi hajoittaa koko pumpun. Jos ohjeet eivät ole tallessa tai ilmalämpöpumppu tarvii isompaa remonttia niin apua kannattaa kysellä alan ammattilaisilta. Netistä on helppo etsiä lähin, esim. pääkaupunkiseudulla palvelee https://www.lampotilamestarit.fi/ilmalampopumput.php.
Laadukas ja toimiva pumppu säästää reilusti sähköä ja sitä myöten myös rahaa.
Toinen hyvä säästökohde on vesi. Vedensäästö on hyvin helppoa joka päiväisessä elämässä: älä ota liian pitkiä suihkuja, älä pese käsiä tai tiskejä juoksevassa vedessä jne. Näitä löytyy melkein jokaisesta tilanteesta missä vettä käytetään. Vedensäästöön saa myös ammattiapua, varsinkin taloyhtiöiden kannattaa panostaa asiantuntijapalveluihin vedensäästössä: www.greonia.fi/vedensaasto.html.
 
Jos taas sähkö- ja vesiasiat ovat kunnossa mutta tarvitset apua vaikkapa tapetointiin tai maalaukseen niin siihen auttaa mökkitalkkari tai muu remonttimies. Sellaisia löytyy varmaan joka kunnasta, joten ei muuta kuin etsimään. Apua saa varmasti niin kiukaan asennukseen kuin kaappien kasaukseen. Yksi vaihtoehto Lempäälän suunnalla on http://lemkoti.fi/kiinteistönhuolto-pienremontti.


www.kmn.fi
KMN-Palvelut Oy tarjoaa nykyaikaiset isännöintipalvelut Seinäjoen taloyhtiöille. Se on kuitenkin palvelu, johon jokaisen asunto-osakeyhtiön kannattaa panostaa.

Salon suunnalta löytyy kiinteistöpalvelut eli kaikenlaiset maalaukset onnistuu, samoin hoituu vaikka rännien siivoaminen ja vaikka pensasaidan lyhennys. Kiinteistöhuolto on yksi tärkeä osa kaikenlaisia kiinteistöpalveluita. Siihen kuuluvat kaikenlaiset korjaukset ja kesäisin piha-alueiden siistinä pitäminen, talvisin lumityöt ja hiekoitus, keväällä tietysti hiekkojen siivous. Samoin kiinteistöhuolto pitää sisällään porraskäytävien pitämisen siistinä.
 
 
Varastotilaa Orimattila
tarjolla varastotilaa, tuotanto- ja liikuntatiloja sekä toimistotilaa yksityishenkilöille ja yritysasiakkaiden tarpeisiin Orimattilan keskustassa. Tarjolla on pientä säilytystilaa, laajaa hallitilaa ja kaikenlaista siltä väliltä. Kaikki tilat ovat siistejä ja erinomaisessa kunnossa.
 
Sisustussuunnittelija Espoo
toteuttaa toiveesi pienestä muutoksesta koko kodin muutokseen. Lämmöllä ja sydämellä toteutettuna saadaan persoonallisuutesi näköistä ja oloista sisustussuunnittelua koteihin sekä myös mökeille ja huviloihin.
 
Rakennusliike, jolta löytyy muutaman kymmenen vuoden kokemus. Saman katon alta saat kaikki palvelut maanrakennukseen ja remontointiin, samoin hoituu myös uudisrakentaminen ja viemärien avaus. Eli jos ei kiinnosta itse alkaa remontoimaan ja rakentamaan kaikkea niin ota yhteyttä alan ammattilaisiin.
Toki pieniä ja isompia rakennustöitä voi tehdä helposti itsekin.
Ainakin vaativimpiin kodin remontteihin kannattaa ihan suosiolla hankkia ammattilaiset tekemään homma. Esimerkiksi kylpyhuoneremontit ovat sellaisia, että ei pidä välttämättä lähteä ihan omin päin touhuamaan. Kannattaa ainakin hankkia erittäin hyvät pohjatiedot ensin eri työvaiheista, jotta voi ainakin vaativimpiin töihin palkata ammattimiehen ja säästää omalla työllä tekemällä helpommat työt itse.
Kotona jos remontoi niin paljon löytyy helpompiakin kohteita itse tehtäväksi, tällaisia ovat muun muaassa tapetointityöt sekä väliseinän rakennus. Niissä ei pysty kovin helposti tekemään sellaisia virheitä, joita ei voisi korjata.
 
Kasvihuoneen rakennus
Moni on päätynyt rakentamaan kasvihuoneen vanhoista ylijäämätavaroista ja liiterin nurkkaan jääneistä romuista. Pienellä vaivannäöllä rakentaminen onnistuu hyvinkin pienellä budjetilla. Vähän jos on jäänyt kakkosnelosta niin niistähän jo runko syntyy, samoin kattorakenteet. Siihen sitten vanhat ikkunat ja valmista tulee. Moni tekee sellaisen myös ihan uudesta puutavarasta, kaikille kun ei ole jäänyt metritolkulla vanhaa parrua kasvihuoneen rungoksi. Lopputuloksella nyt ei varmaan ole suurta eroa siinä, onko runkotolpat olleet kuivassa säilytystilassa useamman vuoden vai onko ne juuri haettu rautakaupasta. Oleellisempaa kasvihuoneen rakennuksessa on kuitenkin se, että rakentaja osaa hommansa ja tekee työt huolellisesti.
Tai jos kasvihuone ei ole ajankohtainen, mutta vekarat vaativat itselleen taloa niin leikkimökkihän se tietysti löytyy monelta pihalta. Niitäkin on tarjolla monenlaisia, se on sitten itsestä kiinni alkaako itse rakentamaan vai ostaako valmiin mökin. Kaupat on pullollaan eri kokoisia ja näköisiä asuntoja pienille ihmisille. Tietysti voi käydä niin kuin tässä tapauksessa, kun kauppojen valmiit mallit eivät kelvanneet jälkikasvulle. Prinsessa tiesi minkälaisen leikkimökin halusi ja prinsessa piirsi sen paperille. Eipä jäänyt isäparalle muuta vaihtoehtoa kuin rakentaa leikkimökki pikkuprinsessan kuvien pohjalta. Jos leikkimökistä tekee sellaisen vanhanmallin tupatyylisen ratkaisun niin sen ympärille sopii hyvin heinäseiväsaita. Sellaisen voi tehdä ihan perinteiseen tyyliin punomalla seipäät kiinni toisiinsa tai sitten vähän oikaista siinä työvaiheessa ja käyttää runkonaulaita.