Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

LinkkejäAutokorjaamo Korpilahti
Vankalla kokemuksella hoidamme kaikkien automerkkien autohuoltopalvelut lähiseudulla. Asiakaskuntamme koostuu kaikista lähialueiden asukkaista.
Teemme autohuolto- ja korjaustyöt aina erittäin tarkkaan asiakkaan toiveita kuunnellen! Sinun ei tarvitse olla asiantuntija autoalalla, riittää kun tiedät autosi rekisterinumeron.
Lue myös kertomuksia autoilusta Suomen teillä. Olet varmaan itsekin törmännyt monenlaisiin vaaratilanteisiin. Sellaisia aina tien päällä tulee vastaan.
 
Autohuolto Raasepori
tekee kaikenlaisia autokorjaamoalan töitä. Jarrujen kunto, jakopääremontit, renkaiden vaihdot ja monet muut hoituvat. Käyttää laadukasta Autodata-ohjelmistoa, mistä saadaan kaikki tarvittavat tiedot mitä huollossa tarvii. Samoin käytössä on vain laadukkaat varaosat ja öljyt. Löytyy myös diagnostiikkalaitteet auton sähköjärjestelmän vikojen tarkasteluun ja tarvittaessa vikojen korjaamiseen. Autojen lisäksi korjataan muutakin kuten perävaunut. 
 
 
Jenkkiauton omistaminen
Sellaisen kanssa sitä törmää monenlaiseen, tai toivottavasti ei törmää sanan varsinaisessa merkityksessä. Amerikkalainen auto tarjoaa kaikki suuret tunteet ilosta suruun. Ja vaikka laittamisessa on paljon vaivaa niin se kuitenkin on hyvin palkitsevaa kun pääsee vihdoin kruisailemaan aurinkoon. Joskus hermot menee startin tai laturin kanssa, joskus laittamisen onnistuminen tarjoaa massiivisia onnentunteita. Sellaista on auton rassaaminen.