Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

Linkkejä

 
Puhelimen kuoret
Kun varustat puhelimesi suojakuorilla, saat siitä tyylikkäämmän näköisen ja huomattavasti kestävämmän. Kuoret suojaavat puhelimen näyttöä naarmuilta ja estävät kolhiintumista ja hajoamista paremmin kuin pelkkä puhelimen oma kuori. Samsungin lisäksi kuoria löytyy myös kaikkiin muihin suosituimpiin malleihin kuten esimerkiksi iPhone 6S Plus kuoret. Toimitus nolla euroa ja kaiken lisäksi nopeasti.

Kokonaisarkkitehtuuri
Joskus puhutaan myös yritysarkkitehtuurista, mutta useammin käytetty termi on kokonaisarkkitehtuuri. Sillä analysoidaan yrityksen it-ratkaisuja, prosesseja sekä liiketoimintamallia ja strategiaa. Se ei ole yksi projekti vaan jatkuvaa toimintaa. Oleellisesti siihen liittyy myös prosessikuvaus, joka saadaan prosessimallinnuksesta. Prosessikuvaus voi olla jokko tavoitetilasta tai nykytilasta.

Valvontakamerat
Niitä on nykyään käytössä yritysten lisäksi myös monilla yksityishenkilöillä. Yrityksissä valvontakameroita käytetään myymälöiden lisäksi monilla teollisuusalueillakin. Samoin tietotekniikkaa sisältävät tilat on usein valvottu kameroilla.