Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

LinkkejäSaniteettiratkaisut
Kun yrityksesi tarvitsee kalusteita saniteettitiloihin, kannattaa vaihtaa ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin. Käsikuivain täytyy olla sellainen, että se ei puhalla turhaan vaan on päällä vain silloin kun kädet ovat kuivausalueella. Toinen luontoa ja vettä säästävä ratkaisu on vedetön pisuaari. Se ei tarvitse ollenkaan vettä eikä sähköä. Siitä huolimatta vedetön pisuaari on täysin hajuton.

Kampaamo Espoo
www.hiusateljeeninahable.com on hyvän ilman kampaamo, joka palvelee Espoon ja Kauniaisten asiakkaita. Tämä tarkoittaa että kampaamossa ei käytetä hajusteita, mikä tekee sisäilmasta huomattavasti mukavamman hengittää. Pitkällä kokemuksella ammattitaitoinen kampaaja loihtii tyylikkään kampauksen niin arkeen kuin juhlaan. Myös hiusten värjäys kuuluu luonnollisesti kampaamon palveluihin.
 
Parturi
Sitä käyttää jokainen mies aina joskus elämänsä aikana. Suurin osa käy parturilla säännöllisesti ja jotkut harvemmin. On kuitenkin tärkeää että parturissa viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi. Luonnollisesti hyvä parturi osaa myös kaikki erilaiset hiustyylit ja tarvittaessa myös värjäyksen.
 
Hautaustoimisto Vantaa
Vuodesta 1945 toiminut hautaustoimisto tarjoaa nyt palveluitaan myös Vantaan Tikkurilassa. Tarjolla on erilaisia kokonaisvaltaisia palveluita, kuten edullisin hautaus tai ekologinen hautaus. Onnistuu myös isänmaallinen kokonaisuus ja luonnollisesti valikoimassa myös hautakivet ja kukkalaitteet.