Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

Linkkejäwww.wikingsecurity.fi/
Tämän alan tärkeimmät tehtävät ovat ravintoloiden järjestyksenvalvonta ja erilaisten tapahtumien turvallisuuspalvelut, joista yleisimpinä järjestyksenvalvonta festareilla ja tilaisuuksissa.Turvallisuuspalveluista lisää www.wikingsecurity.fi/palvelut.php. Ravintoloissa täytyy huolehtia sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Tapahtumissa on hyvin samanlaiset tavoitteet, tärkeintä on se, että järjestyksenvalvojien pelkkä olemassa olo vähentää ja ehkäisee häiriökäyttäytymistä.
 
http://www.luovavire.fi/
Yritysvalmennusta tarjoava yritys Satakunnassa. Palveluihin kuuluvat erilaiset työyhteisön kehittämiset ja työhyvinvointi. Valmennuksen lisäksi tarjolla on erilaista mielentreeni-palvelua, kuten vaikka logoterapiaa, siitä lisää www.luovavire.fi/?Palvelut___Mielentreenivalmennus_verkossa___Logoterapia
. Palvelut voidaan toteuttaa naamatusten tai puhelimitse.

www.lakilinna.fi/
Lakiasiantoimisto Espoossa, tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita lakimiehen palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Lakilinna on erikoistunut seuraaviin osa-alueisiin: riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus, työoikeus, sopimusoikeus, liikejuridinen neuvonanto ja kauppaoikeus.