Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

Linkkejä työasioihin ja yritysmaailmaan liittyenwww.wikingsecurity.fi/
Tämän alan tärkeimmät tehtävät ovat ravintoloiden järjestyksenvalvonta ja erilaisten tapahtumien turvallisuuspalvelut, joista yleisimpinä järjestyksenvalvonta festareilla ja tilaisuuksissa.Turvallisuuspalveluista lisää www.wikingsecurity.fi/palvelut.php. Ravintoloissa täytyy huolehtia sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Tapahtumissa on hyvin samanlaiset tavoitteet, tärkeintä on se, että järjestyksenvalvojien pelkkä olemassa olo vähentää ja ehkäisee häiriökäyttäytymistä.
 
www.luovavire.fi/
Yritysvalmennusta tarjoava yritys Satakunnassa. Palveluihin kuuluvat erilaiset työyhteisön kehittämiset ja työhyvinvointi. Valmennuksen lisäksi tarjolla on erilaista mielentreeni-palvelua, kuten vaikka logoterapiaa, siitä lisää www.luovavire.fi/?Palvelut___Mielentreenivalmennus_verkossa___Logoterapia. Palvelut voidaan toteuttaa naamatusten tai puhelimitse.

www.lakilinna.fi/
Lakiasiantoimisto Espoossa, tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita lakimiehen palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Lakilinna on erikoistunut seuraaviin osa-alueisiin: riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus, työoikeus, sopimusoikeus, liikejuridinen neuvonanto ja kauppaoikeus.
 
www.thepvsc.com/page2.php
Moniko kiireinen uraihminen tai businessmies muistaa aina välillä vaalia omaa terveyttään. Kannattaa aina muistaa, että mikään työpaikka, työura tai koulutus ei ole tärkeämpi kuin oma terveys. Se kuitenkin vaikuttaa siihen, kuinka pitkään elät ja minkälaista elämä on sitten eläkkeellä työuran jälkeen.
 
www.twdnigms.org/fi/
Kuinka motivoidaan työntekijöitä? Se on hyvä kysymys ja erittäin oleellinen kaikissa työpaikoissa. Pelkkä raha ei nimittäin motivoi ihmisiä tekemään työtään jos työ ei ole mielekästä tai työpaikka muuten tuntuu huonolta paikalta. Senpä vuoksi jokaisen esimiehen pitäisi tietää perusasiat työntekijöiden motivoinnista.
 
www.therodeohand.com/page2.php
Työturvallisuus ulkomailla, minkälaista se on eri maissa? Monessa maassa vaarallisiakin töitä tehdään hyvin eri tavalla kuin mihin kotimaassa on totuttu. Työturvallisuuskortti on vieras käsite suurimmassa osassa maapalloa, joten rakennnushommia ja tulitöitä esimerkiksi tehdään Suomen mittapuulla hyvinkin epämääräisesti ja turvallisuudesta välittämättä.