Olli-tuoteperhe, apuvälineitä arkeen (pdf)

Seniori - / matkamopo (pdf)

Asentovyö - Koala (pdf)

Sähkötoiminen apuistuin Papillon (pdf)

   
<< Etusivulle

Pyörätuolihissit

Invapalvelu Oy toteuttaa alla olevia invapalveluja kunnille, yhteisöille, taloyhtiöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja yksityisille henkilöille suunnittelusta toteuttamiseen. Palvelemme asiakkaita Pohjois-Suomessa ja maan keskiosissa Jyväskylästä pohjoiseen.

Braun pyörätuolihissit on toimintavarma vaihtoehto ammatti- ja yksityiskäyttöön.
Hissit täyttää SFS-EN 1756-2 standartin vaatimukset.

Braun sopii aktiiviseen elämäntyyliin ja on hyvin helppokäyttöinen. Säätimet on merkitty väreillä, kaikille toiminnoille on värikoodit. Ahtaissa pysäköintitiloissa hissin reunat laskevat alas, mikä tekee hissistä poistumisen helpoksi. Hissi on varustettu myös käsipumpulla jos autosta häviää virrat. Hissi voidaan asentaa toimimaan myös takaovista. Millenium hissin voi varustaa kaukosäädöllä ja automaattisesti avautuvilla ovilla.

Pyörätuolin kiinnitysjärjestelmä
Pyörätuolin kiinnitysjärjestelmä soveltuu sähkö- ja manuaalipyörätuolin kiinnittämiseen henkilö- ja pakettiautossa. Kiinnitysjärjestelmä täyttää STANDARDIN SFS 5912 vaatimukset.
Pyörätuolin kiinnitysjärjestelmän on sovittava yleisimpiin markkinoilla oleviin pyörätuoleihin.
Järjestelmän avulla on pystyttävä kiinnittämään pyörätuoli luotettavasti eri suunnista mahdollisesti tulevien voimien tai kiihtyvyyksien eliminoimiseksi.
Pyörätuoli ei saa normaaleissa liikenneolosuhteissa tällaisten voimien vaikuttaessa liikkua eteenpäin, taaksepäin eikä sivuttain tai ylöspäin. Pyörätuolin kiinnitysjärjestelmää hankittaessa on selvitettävä voidaanko auton omaa 3-pisteturvavyötä käyttää matkustajalle tai onko tarpeellista lisätä erillinen 3-pisteen turvavyö lantiovyön lisäksi.